HoofdBanner Esther Roest.png

 Column Journal

Esther Roest

Esther Roest Zelfvertrouwen Expert.png

Collum lezers:

Schrijven is voor mij een soort sporten; het ontlaad, brengt me innerlijke spierballen en geeft me daarbij een gevoel of ik voortdurend aan een redbulletje zit. Schrijven geeft me vleugels. Want waar andere mensen ploeteren over twee regels, schud ik de zinnen uit mijn mouw of het niets is. Zeker als dat klepje met de kosmos op wagenwijd openstaat. 

Schrijven is dus mijn drugs. Mijn mannen Jeroen (al sinds 2005 een koppel), zoon Luca (2010) en krullenbol Moos (2018) de Labradoodle maken mijn wereld compleet 'gek'. 

Ik ben dus naast Zelfvertrouwen Expert, tekstschrijver, online marketeer ook gewoon de vrouw van en een mama. EN ondanks mijn voetbalblonde status een fervent voetbalhooligan van keeper Luca en zijn team. Tevens erelid van de vereniging van het huishouden van Jan Steen en voetbalvrouw van de beste UEFA Match Delegate ever. Wat betekent dat hij veel in andere landen te vinden is en ik veel quality-time heb met mijn formule 1 aangedreven 'Max Verstappen' tienertje (er zit dus een kop op)!

Mooie ingrediënten voor een vrouw met zelfvertrouwen

Eerlijk is eerlijk moet ik wel bekennen dat ik nog elke dag word uitgedaagd om mijn zelfvertrouwen peil op niveau te houden. Zeker als in mijn leven het net even weer anders gaat en ik voor best wel grote uitdagingen wordt gesteld.

Met een flinke trap tegen een bokszak, boks ik samen met een vriendinnetje me een weg naar balans en innerlijke ontlading. Maak ik geweldige business plannen met Siobhan! En is muziek, van Buble, Imagine Dragons, Guetta, the Greates Showman tot Rachmaninov, Camille Saint-Saens, Tchaikovsky en Chopin, mijn geheime 007 wapen om mijn brein netjes in orde te houden of te krijgen en te kunnen schrijven.

Dit is mijn leven!