top of page

Hoe lang staar jij al naar die lege pagina?

Ga doen waar je goed in bent en laat mij wat in je hoofd zit vertalen naar waardevolle content

expert Esther Roest.png

Hoe kan ik je helpen?

Diensten

Webdesign

Ik heb mij weten te ontwikkelen tot een WiX en Kajabi Expert. Twee perfecte platforms om jouw dienst of product in de schijnwerpers te zetten.

Creative Writing

Waar jij op papier vastloopt, schud ik de woorden zo uit mijn mouw. Laat mij je helpen waardevolle content te schrijven.

Design

Branding, huisstijl, het maken van mooie en waardevolle social media content. Als Canva expert weet ik wat jij nodig hebt om met jouw dienst of product de aandacht te trekken.

Virtual Assistant

Toe aan de volgende stap? Ik help je die uren van je te ontlasten, waardoor jij je business kan laten groeien. 

Levitating Objects
Esther the content factory.png

Zit jij vast in de woordenbrij op je website?

Ik ben Esther Roest-de Ruiter

Schrijven is de rode draad in mijn leven. Toen ik op mijn zevende een dagboek cadeau kreeg, was ik verkocht. Uiteindelijk schreef ik schriften vol met verhalen die ik alleen aan papier toevertrouwde. Het kwartje viel pas veel later toen ik erachter kwam dat schrijven mij wel heel makkelijk afging. Ik dacht altijd; 'als je denkt, kun je schrijven.' 

 

Deze 'gave' bleek een naam te hebben, namelijk automatisch schrift. Ik verbind me als het ware aan een dienst of product, voel de 'tone of voice' en door de verbinding die ik ervaar, componeer ik de teksten. 

De grootste trigger voor de beste schrijf composities zijn beelden die de teksten versterken. Naast mijn opgedane kennis in de training 'Schrijven voor internet' van Aartjan van Erkel, weet ik daarom precies hoe je een website als een huis het beste kan inrichten. Bij binnenkomst moeten mensen zich welkom voelen en in één oogopslag zien dat ze op het juiste adres zijn. 

 

Omdat ik een autodidact ben en ik systemen mij snel toe-eigen, ben ik inmiddels een expert met website platforms zoals WiX en Kajabi. Vorm ik daarnaast grafische beelden samen in Canva en edit ik video's in YouCut. 

Over Esther Roest

Een greep uit mijn diensten

At work

HR-onderwerpen

Omdat ik jarenlang HR-adviseur ben geweest, brengt dat met zich mee dat ik deze taal heel goed spreek en schrijf. Ik help je daarom graag aan een personeelshandboek, geschreven volgens de Employee Journey. Maar termen zoals de RIE&E, ergonomie zijn me ook niet vreemd. Daarnaast kan ik ook een speelse twist geven aan bijvoorbeeld de arbeidsovereenkomst.

Computer

Weggevers 

Lukt het je maar niet om een unieke weggever voor je diensten of producten te bedenken? Ik denk, schrijf en design in jouw huisstijl een lekker weglezende weggever, wat zo waardevol is dat jouw product als zoete broodjes over de toonbank gaan. 

Phone Tripod

Video editen 

Een bedrijfsfilm, een YouTube video, een video voor jouw online programma, met het programma YouCut kan ik je video ondertitelen, vormgeven en zelfs met Canva een intro en outro vormgeven, waardoor jouw video een professioneel karakter krijgt. 

Greep uit mijn diensten

Al mijn werk tot nu toe heb ik verzameld in mijn portfolio

Het schrijven en vormgeven van jouw tijdschrift of studiemateriaal

Het krachtig maken van jouw verhaal!

Het ontwerpen en schrijven van infographics

Het schrijven van artikelen en (monster-) blogs

Uitleg platforms

WiX

Een budgetvriendelijke website dat stijlvol en grafisch er gelikt uitziet. 

Op basis van gebruikersvriendelijkheid is WiX een creatieve musthave om een website te maken en te onderhouden.

Binnen WiX is er door upgrades een scala aan mogelijkheden te realiseren. Hierdoor is WiX het perfecte platform om je groeiende business next level te presenteren. 

Kajabi

Dit platform is uitermate geschikt om je online-programma, workshop of training te verkopen. 

Kajabi is klantvriendelijk, waardoor de cursist precies weet waar hij of zij in de training is gebleven. 

Kajabi biedt een compleet pakket, aan, waar ook automations en funnels gecreëerd kunnen worden en waar nieuwsbrieven vanuit verzonden kunnen worden.

Canva

Met Canva wordt budgetvriendelijke en originele content realiseerbaar. 

Een professioneel uitziende huisstijl, visitekaartje, social media content, banner, weggever, presentatie en ander beeldmateriaal om een bedrijf op een correcte en goed uitziende manier te presenteren. 

Canva maakt een nieuwsbrief professioneel. Website visuals levendig en social media berichten herkenbaar volgens de bedrijfseigen huisstijl!

Uitleg platforms
Post- it notes

Virtual Assistant nodig

en klaar voor de volgende stap?

Social media, je website onderhouden of vernieuwen, dan ook nog wekelijks een nieuwsbrief verzenden en dat idee over dat online-programma wat je heel graag wil maken? 

Laat mij je helpen om die zaken waar jij als een berg tegenop ziet, maar nodig zijn om de volgende stap in je business te nemen, van jou over nemen. 

Doen waar je goed in bent, dan doe ik dat ook. Samen vormen we een team. 

VA

Huidige stand van zaken:

Elma Maaskant
Virtual Assistant | Kajabi specialist

4 uur

VHGM 
Communicatiespecialist

8 uur

Inge van Straalen
Virtual Assistant

8 uur

Website-Designing

2

Er is nog ruimte om jouw project op te pakken!

Tevreden klanten aan het woord

01

Inge van Straalen

Esther is mijn rots in de branding!


Dankzij Esther is mijn online profiel professioneel en goed vindbaar. Ze heeft mijn website in Kajabi gebouwd  en de online programma’s opgezet. Als ik weer een nieuw product of dienst wil implementeren, weet zij dit feilloos te vertalen in een online oplossing.

Samen met haar heb ik vele automatiseringen door gevoerd en daarmee heel veel tijd en geld kunnen besparen. Ze denkt met mij mee in oplossingen en is mijn steun en toeverlaat.
Ik hoor vaak van andere ondernemers hoeveel tijd, stress en energie online oplossingen hen kosten. Dankzij Esther heb ik er geen omkijken naar en kan ik in volle vertrouwen mij richten op het bedienen van mijn cliënten. 

Dank je wel Esther!

02

Willemijn Bos

Met het maken van mijn eerste stappen in zelfstandig ondernemen buiten het ziekenhuis, heb ik Esther gevraagd om een site te maken voor mijn eigen bedrijf.


Bij deze eerste kennismaking is ze in staat om een prachtig concept voor de site neer te zetten en bij liefdevol te spiegelen en mee te nemen in de digitale wereld.


Het creatie-proces van de site wordt voor mij een transformatieve reis naar zichtbaarheid, stapje voor stapje vooruit, in mijn eigen timing.
Ik neem steeds de tijd om te voelen hoe het moet gaan worden.
En na 9 maanden, wordt de site geboren! 
Wat een reis lieve Esther: dank voor deze helende creatie 🌟💞🌟

03

Siobhan Welling

Of het nou gaat om een logo, mijn creatieve en kleurrijke ideeën vertalen naar een website dat mij 100% past. Esther kan het!

The content factory Esther_edited.png
Tarieven
bottom of page