top of page
Lief begin banner.png

Op welk levensthema mag jij loslaten?

Gun jezelf een lief begin

Maak die diepgaande verandering mogelijk, door stress, blokkades en belemmerende overtuigingen met hypnotherapie & massage te herprogrammeren. 

Hoe kunnen wij je helpen?

Wist je dat ... Gedurende je leven je onbewust blokkades ontwikkelt? Dat daarom angsten, trauma’s of saboterende gewoontes je al geruime tijd je leven domineren? Je hebt misschien al langere tijd last van emotionele uitbarstingen. Je voelt je van het ene op het andere moment prikkelbaar en boos. Je zou moeten genieten, van de dag, je werk, je gezin. Maar eigenlijk kom je maar niet van die onverklaarbare buikpijn af en bij de huisarts heb je te vaak gehoord dat het tussen de oren zit. Je moet er mee leren leven. Niet dus!

Wij zijn ervan overtuigd dat het anders kan. Gun daarom jezelf een lief begin.

Programma Lief Begin

Hoe wil jij beginnen met jouw lief begin?

Elk lief begin start met jouw vertrekpunt. Waar sta je nu en waar wil je naar toe? Heb je verlangens naar meer harmonie, balans, rust en zelfacceptatie? Maar voel je dat je verzuipt, dat je een onrust in je lijf ervaart en dat je een hoofd met malende gedachten hebt? Dan is dat je vertrekpunt voor jouw lief begin. 

Het 'liefdevol loslaten' programma

Herken je dit?

  • Je stelt vaak hoge eisen aan jezelf;

  • Over het algemeen ervaar je behoorlijk wat stress;

  • Nee zeggen vind je moeilijk;

  • Je verleden zit je vaak in de weg;

  • Jouw kopje is vaak half leeg en je ziet gemakkelijk beren op de weg

Ontvang GRATIS de 7 tips voor jouw lief begin

Jij kan vandaag al starten met jouw lief begin. Met deze 7 tips geef je meer betekenis aan jezelf  en daardoor aan je leven. Zelfbewustzijn en inzicht in wat jou afremt, zijn peilers van deze 7 tips. Wij nemen je mee langs praktische tips die je in het dagelijks leven kan toepassen. 

Tijdens je zwangerschap, van grijze wolk naar een lief begin

Als je zwanger bent komen er veel emoties los. Je had je voorgesteld op een roze wolk, maar angst, stress en verdriet houden je in de greep. Je denkt veel over je eigen jeugd na en overdag word je overvallen door flashbacks die je onrustig en bang maken. Word jij wel die goede moeder? 

Wij zijn Kim en Denise

Wij zijn vanuit een diep weten ervan overtuigd dat hoe bang of gestrest je ook bent. Hoe diep dat dal is. Hoe leeg je accu ook mag zijn. Ook jij in harmonie en in veiligheid mag leven en innerlijke rust mag omarmen. 

 

Gun je leven en jezelf een lief begin, door weer te durven gaan leven vanuit jou. Ook wij liepen rond met gevoelens van onveiligheid, onverwerkte gevoelens, een gevoel van schuld, schaamte etc. We stelden ons regelmatig de vraag of wij wel die goede moeder waren? De perfecte echtgenoot? Die energieke medewerker?

Je verleden bepaalt je bewustzijn

Door de onbewust opgeslagen negatieve gevoelens aan te pakken, ontstond bij ons die innerlijke vrijheid en balans. 

Stap voor stap leerde wij te vertrouwen op onze eigen kunnen. Grenzen te stellen en de oplossing te vinden in onze eigen persoonlijke kracht. 

Veilig, betrouwbaar en gegarandeerd resultaat

Hypnotherapie & Massage voor een lief begin

Belangrijk om te weten is dat hypnotherapie veilig is, dit komt doordat je de controle over jezelf behoudt. Tijdens een sessie wordt hypnose ingezet als middel tegen psychische, psychosomatische lichamelijke klachten en klachten waar jezelf moeite mee hebt om deze om te turnen, zoals overgewicht en stoppen met roken. Omdat je tijdens de sessiedoor voornamelijk verbale communicatie in een lichte trance wordt gebracht, behoud je de controle over jezelf. 

Waarom hypnotherapie & Massage?

Tijdens een hypnosesessie mag je veel loslaten. Oude belemmerende overtuigingen, blokkades, dat gevoel van stress, angst en trauma. Door massage leert het lichaam niet alleen te ontspannen, maar ook de fysieke patronen los te laten die eerst vastzaten aan je mentale, emotionele en energetische blokkades.

Laag voor laag komen we door de combinatie van Hypnotherapie & Massage tot de kern van de persoon die je diep van binnen bent. Diep bij jou van binnen is dat al bekend, alleen is dit weten omhult door lagen van extreem perfectionistisch zijn, alles onder controle willen houden. Maar ook dat gevoel alles zelf te willen oplossen, vermengd met dat gevoel dat je er niet toedoet, dat je lelijk, zwak en stom bent. Je zit als ware gevangen in jezelf. 

Die terugkerende onderwerpen in je leven zijn eigenlijk de hulpvragen van jouw diepere weten. Het is gaan schreeuwen, het is je pijn gaan doen, om maar gezien en gehoord te worden. Diep van binnen wil je dat je van jezelf houdt, dat je weet dat je goed genoeg bent. Dat je vertrouwen mag hebben op je eigen kunnen. Je moet alleen grenzen stellen, zodat je in het vervolg de fluistering van je diepe weten kan horen. 

Tijdens het 'liefdevol loslaten' programma gaan wij deze lagen aanpakken. Gaan we jouw levensthema's onder de loep nemen en mag je als mooi resultaat in harmonie en balans jezelf ontmoeten. Maar ook kun je buiten dit fantastische programma, sessies boeken voor hypnotherapie of massage. 

Kies wat bij jou past! 

Kim en Denise.png
Over ons

20 + jaar werkervaring met mensen in ons werk als verpleegkundige (Denise) en verloskundige (Kim).

Altijd warme handen tijdens het masseren. 

Het leven is een leerschool ook wij blijven ons ontwikkelen om ons vak nog beter uit te oefenen. 

Body Massage

Christel, 42 jaar

Ik heb na 1 hypnose sessie bij Denise voor oude trauma`s ervaren hoeveel meer energie ik gelijk heb en hoeveel fijner en lichter mijn dagelijks leven is. Nooit gedacht dat ik weer zoveel energie kon hebben en hoe makkelijk dingen dan worden Geweldig Denise wat 1 sessie al kan doen! En je weet hoe weinig vertrouwen ik er in had.......

Rowena, 38 jaar

“Hele fijne ervaring, erg liefdevol en met veel passie. Kim heeft echt de tijd genomen om naar mij te luisteren en ik voelde mij op mijn gemak. Echt een aanrader!”

Woman at the Beach

Lisan, 35 jaar

Lieve Denise, wat heb ik een mazzel dat jij op mijn pad bent gekomen! Door jouw programma is het mij gelukt om dichtbij mezelf te blijven en te vertrouwen op mijn lichaam. Door deze voorbereiding kon en durfde ik optimaal gebruik te maken van het natuurlijke proces. Ik kan je niet vaak genoeg bedanken! Ik gun het iedere vrouw om een traject met jou aan te gaan. Je bent rustig, hebt humor, neemt de tijd en hebt veel kennis. Heel veel succes met je nieuwe praktijk.

"Door massage leert het lichaam fysieke patronen los te laten die eerst vastzaten aan je mentale, emotionele en energetische blokkades"

15D913DB-5491-4039-9B4F-9AA2BE4E5BF8.jpeg

Kom in contact met ons

Sotaweg 134c | 2371 GH Roelofarendsveen 

Kim: 06-21714101

Denise: 06-28144077

E-mail: liefbegin@gmail.com

Thanks for submitting!

  • Black LinkedIn Icon
  • Black Facebook Icon
  • Black Twitter Icon
  • Black Google+ Icon
  • Black Instagram Icon

© 2022 LIEF BEGIN | PROUDLY CREATED BY ESTHER | THE CONTENT FACTORY

bottom of page