top of page

Je hebt een Online-Programma* en Kajabi

Alleen loop je vast hoe je dit platform optimaal kunt inzetten om je online-programma te verkopen OF misschien kun je gewoon een handje extra gebruiken?

Kajabi expert Esther Roest.png

*Online-Workshop | Online-Academy | Online-Training | Online-Presentatie | Online-Leerplatform

Hoe kan ik je helpen met jouw Kajabi-website?

1. Branding

Samen kiezen we voor een branding die helemaal bij jou en je bedrijf past en wordt dit doorgevoerd op elke pagina op je website. Dus ook in het online-leerplatform.

2. Website

De website van Kajabi richten we samen in. Denk hierbij aan de homepage, je producten/diensten, je over-mij pagina, je blogpagina en alles wat nodig is om je website en daarmee je online-programma tot een succes te maken.

3. Online-leeromgeving

Naast dat ik je video's edit, je online-programma inricht geheel volgens jouw branding, help ik je ook mee om de mails die je kunt inzetten te (her-)schrijven. Er zijn veel mogelijkheden om de modules aan je klanten te presenteren. 

4. Virtual Assistentie

Je nieuwsbrief, je social media, je YouTube kanaal, het ontwerpen van flyers, visite kaartjes, offline opleidingmateriaal ... ik ben van alle markten thuis om jouw online-programma tot een succes maken. Daarnaast is schrijven een groot talent van mij!

Jij weet het waarschijnlijk al ...

Waarschijnlijk ken je Kajabi al, maar misschien ook niet en heb je een online-programma, workshop of training en ben je op zoek naar een systeem waarin jij dit allemaal makkelijk kan faciliteren. Dan is Kajabi hét programma. Naast dat het je huis is voor al je trainingen of programma's, heeft het een mooi geïntrigeerd mailsysteem, kun je events plannen zoals webinars, maar zijn er ook funnels, automations en kun je mensen laten betalen via een plugin tool. Daarnaast hoef je niet apart van Kajabi een website te hebben.

 

Makkelijk toch? Of denk je 'OEPS' ik heb hulp nodig!

 

Naast het inrichten van het online-leerplatform help ik je aan een mooie website volgens jouw branding waarin jij je voorstelt, je contactgegevens huisvest, maar ook je blogs mooi presenteert, met een link naar je social media. Ook denk ik graag mee over jouw gratis weggever (een magneet voor potentiële klanten) met een doorlink naar een verkooppagina met een 'NO-BRAINER' van een training. Deze 'NO-BRAINER' zorgt ervoor dat aan de ene kant de gemaakte advertentiekosten weggestreept kunnen worden en aan de andere kant zorgt het ervoor dat deze potentiële klant, een klant wordt! En als laatste je e-maillijst is weer gespekt met een gretige lezer. 

Kajabi heeft het dus allemaal, wil jij ook de stap nemen naar Kajabi? Ik help je met passie en betrokkenheid om jouw producten en diensten in de spotlight te zetten. 

Leerplatform | Website | Marketing tools | Events | Nieuwsbrief | Funnels | Podcast | Sales | Klantgegevens | Blog | Landingspagina's | Community | Coachingsmodule 

Levitating Objects
Esther the content factory.png

Kajabi aangeschaft?

Hoe nu verder? 

Ik ben Esther Roest-de Ruiter

Eerlijk gezegd noem ik mijzelf wel eens een Nerd. Een kleurrijke wel te verstaan. Een autodidact, met gevoel voor stijl en smaak. Daarom maak ik met liefde en passie een vertaalslag van wie jij bent naar een dito website en online-omgeving. 

Ik combineer mijn gevoel voor design, met webdesign en mix ik het af met mijn gave om te schrijven. Ik noem dat laatste automatisch schrift. Ik verbind mezelf met jou en je business en wat in jouw hoofd zit vertaal ik naar waardevolle content. 

Waarom zelf prutsen, terwijl ik er ben?

Stap uit de schaduw van onmogelijkheden en laat mij jou zien wat er mogelijk is met Kajabi als online-leerplatform. Het zorgt ervoor dat jij kan doen waar je goed in bent; mensen iets leren middels jouw Online-Workshop, Online-Academy, Online-Training, Online-Presentatie of Online-Platform.

 

Ik neem alles voor jou uit handen!

In mijn tjokvolle portfolio zie je van welke markten ik thuis ben. Leuk om jouw website, jouw online-programma, jouw doelgroep toe te voegen aan mijn portfolio. 

Laten we samen de uitdaging aangaan!

Jouw homepage is jouw receptie van jouw bedrijf. Iemand welkom heten op je website moet daarom niet verwarrend zijn (wat bij veel websites wel het geval is). Door de training 'Schrijven voor internet' van Aartjan van Erkel, weet ik precies welke stappen er nodig zijn om mensen de juiste weg te wijzen, naar hoe hij het noemt 'de banaan' van jouw website. In jouw geval jouw online-programma's. 

Met liefde, betrokkenheid en passie help ik jou en je bedrijf  naar succes.

Wat kan ik nog meer voor je doen?

Conact met Esther
Waiting Room

Ben je op zoek naar een website, dat eenvoudig en goed voor je werkt? Ik ben ook expert in het maken van websites in WiX. Voor jou als ZZP-er is dit de ultieme oplossing om je product of dienst te presenteren. 

Een Virtal Assistant (VA) nodig die jouw business snel begrijpt en je een handje op weg helpt? Lees verder hoe ik jou kan ondersteunen op je weg naar succes. 

Pakkende teksten schrijven, een sales- of landingspagina,  branding, design of meedenken over jouw weggever. Neem een kijkje in mijn portfolio

Met liefde en toewijding kijk ik wat je nodig hebt, verbind je met jou en je product/ dienst en maak op basis van dat gegeven waardevolle content.

bottom of page