Blog cactus.png

Heb jij de pijnlijke diagnose gekregen

'Het zit allemaal tussen de oren?'

AUW!

Esther Roest

Is een Zelfvertrouwen Expert die werkt met de PMA Methode

 

De PMA Methode is een bewezen effectieve vraagtechniek die jou zonder omwegen en ellelange sessies helpt naar meer zelfvertrouwen!

Gegarandeerd zonder terugval

Blog lezers:

Esther Roest | Zelfvertrouwen Expert

1 november 2020 | PMA Methode Specialist

Daar zit je dan! Je bent al zo onzeker en dan krijg je te horen dat die lichamelijke klachten tussen de oren zit. Dit maakt je nog onzekerder, zeker omdat je die arts zo graag wil zeggen dat die pijn echt is.

 

Je voelt het toch!

Maar ja, de dokter zal het wel weten en voor je het weet sta je weer buiten met een halve doorverwijzing naar 'iemand' om mee te praten. 

Je hebt al gepraat. Je wil niet weer doorgezaagd worden over dingen van vroeger. Wat je wil is af van de pijn in je lichaam. 

Je hand gaat weer naar de plek waar de pijn zit. 

Esther Blog foto.png

Voel jij je onzeker en wil je daar wat aan doen?

In mijn zoektocht naar meer zelfvertrouwen kwam ik aanraking met de PMA Methode. Deze krachtige methode haalt echt de spijker uit de band, waardoor je niet steeds maar bandjes moet blijven plakken. Je kunt echt gaan rijden ... uuh leven! Ook zo benieuwd? Vele mensen gingen je voor en hebben tot op de dag van vandaag veel profijt van de PMA Methode.

Zit het echt tussen mijn oren?

Mag ik heel eerlijk naar je zijn? 

Voor veel lichamelijke klachten ligt de oorzaak inderdaad tussen de oren. Zeker als de arts geen oorzaak kan vinden. 

Ik heb ook gestaan met de doorverwijzing om eens te praten met een therapeut, terwijl ik al eerder gesproken heb. De gesprekken waren confronterend maar uiteindelijk effectief, maar om weer door midden te worden gezaagd op de pijnbank had ik echt geen zin meer in. Ik dacht dat de kous nou eindelijk wel eens af was. 

Ergens wist ik wel dat er vroeger iets gebeurd was dat die zelfvertrouwen blokkade in mijn systeem is gaan zitten. Herkenbaar?

Maar dan schiet de pijn weer door je lichaam. 

Serieus ... Wat heeft die lichamelijke klacht van NU met vroeger te maken?

Je voelt je teleurgesteld. Je bent weer niet serieus genomen. 'Tussen de oren?' Die dokter is getikt en zo modder je misschien weer jaren verder. Waarom kan je nou niet zeggen wat je wil zeggen!!

Ik ken de lichamelijke klachten: hoofdpijn, migraine, rugpijn, nekpijn, pijn in de schouders, maag- of darmstoornissen, gewrichtsklachten, pijn op de borst, misselijkheid, tintelingen in handen of voeten, en duizeligheid. 

Ik heb ze ook bijna allemaal gehad en ik zal je verklappen, één voor één hebben ze allemaal te maken met variërend van jezelf niet gewaardeerd voelen, angst voor (vul zelf maar in), je niet gesteund voelen, je niet vrij voelen, onzekerheid, vrees hebben, geblokkeerde gevoelens, niet tegen verandering kunnen, overgevoeligheid, afgewezen voelen, het verleden niet loslaten en het gevoel van verwarring; dat het allemaal te veel is. 

Uw bloedwaarde is een zonnetje

Dat heeft letterlijk mijn arts tegen mij gezegd. Mijn wallen hingen op de grond en onder dat depressieve gevoel, voelde ik een kwaadheid wat me hopeloos maakte. Mijn onzekerheid hielp me niet om die kwaadheid te uiten. 

En god wat was ik kwaad!

In mijn blog over roddelen vertelde ik je al dat ik mijn hele schoolse tijd ben gepest. Thuis voelde ik mij ook niet veilig en mijn lichaam had mij op heel wat vlakken in de steek gelaten. Reden zat om kwaad te zijn. Zelfs haatgevoelens te hebben.

Mijn therapeut Ina kon altijd zonder enige psychologische methode zoals NLP te hanteren met mij naar de kern van de blokkade of het trauma gaan en dan PANG de spijker uit de band trekken. Trauma's die mijn handelen in het dagelijks leven afremde. Ze bepaalde in hoge mate mijn overtuigingen, mijn beslissingen en mijn gedragingen. Ik had er echt last van. 

Ik begon vrijer te leven na haar sessies. Gevolgd door innerlijke rust, ik kreeg ook meer energie en ik voelde harmonie. 

En toen kwam ik tot de conclusie dat mijn duizeligheid, misselijkheid, hoofd- en nekpijn, samen met de buikpijn of was afgenomen of compleet weg was. 

'Je brein maakt je lichaam ziek door wat je vroeger hebt meegemaakt'

Dit zei ze ongeveer! Die blokkade had mij als persoon niet alleen geremd, maar ook mijn gezondheid geblokkeerd. Dat trauma had me duizelig en misselijk gemaakt. Het was allemaal veel geweest dat het me serieus was gaan duizelen in mijn hoofd. En nu de spijker uit de band is niet meer! 

Iedereen moet een Ina hebben die op wat voor een manier naar jouw blokkade afdaalt. Daar de pijnlijke spijker uit de band haalt, je meer zelfvertrouwen krijgt en dat als kers op de taart de lichamelijke pijn ook nog wegvloeit. 

Ik heb altijd al de drang gehad om vrouwen net zoals ik te helpen om meer zelfvertrouwen te krijgen door blokkades op te heffen. Blokkades die altijd terug te vinden zijn in het verleden. Ik moest dan wel wat Goeds hebben; met blijvend resultaat, zonder terugval!

Dus niet; maak van je belemmerende overtuiging een positieve. Focus daarop. Voel het, dreun als een soort mantra je nieuwe overtuiging het drie keer dagelijks op zodat dit je nieuwe overtuiging wordt. Want tja, op een gegeven moment pakt je brein het op!

Nee, ik wil echt iets hebben wat mensen bevrijdt van de pijn, net zoals mijn Ina dat deed bij mij!

En soms valt je oog op iets unieks! Mijn oog deed dat ook. Ik las het bericht van de PMA Methode en ik dacht hier wil ik meer van weten. 

Alle uiteindjes van mijn conclusies werden aan elkaar geknoopt en na het volgen van de training, was ik natuurlijk zelf klant nummer 1. In grote lijnen heeft Ina mij natuurlijk naar de grootste zelfvertrouwen blokkades geleid, maar mijn verleden is zachtjes gezegd roerig geweest. Er waren nog restverschijnselen over.

Met de PMA Methode kan ik die zelf aanpakken

Op vele manieren kun je met de PMA Methode jouw zelfvertrouwen blokkades aanpakken. Doe je het vanuit een belemmerende overtuiging. Vanuit een lichamelijke klacht of iets wat je onlangs heeft geactiveerd. 

Want waarom ging je daar volledig op de rem? Waarom duikelde je emotie van vrolijk naar somber? Waarom kom je steeds in een soort gelijke situatie verzeild? Waarom raakt die opmerking je zo in je ziel? Waarom ben je zo besluiteloos en nam je weer de underdog positie aan? 

Elke emotie die buiten proportie is kun je met de PMA Methode aanpakken. En ik zeg ook eerlijk dat ik nog regelmatig de PMA Methode bij mezelf doe. Ik ben namelijk mens en een mens met heel veel bagage.

Bagage dat nu goed te dragen is

De zwaarte is er vanaf en ik ontdekte dat ik als mens de beste genezer ben die je kunt vinden. Dat geldt ook voor jou. Er is namelijk niemand op deze aardbol die zo goed weet wat er met jou mis is. Alleen kan je er op dit moment niet bij omdat die zelfvertrouwen blokkade je in de weg zit. 

I LOVE IT, DO YOU? 

Ben je geïnspireerd door mijn blog of weet je iemand die hier wat aan heeft? Deel mijn blog dan met liefde, zodat jouw persoon ook kan werken aan het afbreken van zijn of haar zelfvertrouwen blokkades.

Hef jouw zelfvertrouwen blokkades op met de PMA Methode 

De PMA Methode is een bewezen effectieve vraag techniek die jou zonder omwegen en ellelange sessies helpt!

Gegarandeerd zonder terugval

Zelfvertrouwen Weggever.png

Ben je klaar voor een bewuste verandering?

Ben jij ook zo vreselijk klaar met dat gebrek aan zelfvertrouwen? 

Ik help je zelfverzekerd aan meer zelfvertrouwen. Het fundament voor een gelukkig leven in harmonie.

Dit geldt ook voor jou ... Ik heb daar 100% vertrouwen in!

Daarom heb ik voor jou een GRATIS training 'In 3 stappen weg met die zelfvertrouwen blokkades' gemaakt. Zodat je vandaag nog aan de slag kan.