Blog cactus.png

het verhaal achter zelfvertrouwen blokkade roddelen

Esther Roest

Is een Zelfvertrouwen Expert die werkt met de PMA Methode

 

De PMA Methode is een bewezen effectieve vraagtechniek die jou zonder omwegen en ellelange sessies helpt naar meer zelfvertrouwen!

Gegarandeerd zonder terugval

Blog lezers:

Esther Roest | Zelfvertrouwen Expert

1 november 2020 | PMA Methode Specialist

Roddelen voelt aan als gepest worden. Beetje brugklas, van die hippe meiden die achter hun handen gniffelen en je aankijken, zodat je weet dat ze het over je hebben. Ik denk dat voor mij roddelen een trigger was die steeds weer keer op keer afging. Tot ik het aanpakte tot in die vervelende kern in mijn verleden. Een kern in de schoolbanken van de brugklas en middelbare school. 

Terug naar dat gevoel van vernedering, pijn en verdriet, ben ik daarna in de schoenen gaan staan van deze roddelende vrouwen. 

Waarom doen ze wat ze doen? En verschillen ze nou zoveel met mij en mijn reuze zelfvertrouwen blokkade? 

Esther Blog foto.png

Voel jij je onzeker en wil je daar wat aan doen?

In mijn zoektocht naar meer zelfvertrouwen kwam ik aanraking met de PMA Methode. Deze krachtige methode haalt echt de spijker uit de band, waardoor je niet steeds maar bandjes moet blijven plakken. Je kunt echt gaan rijden ... uuh leven! Ook zo benieuwd? Vele mensen gingen je voor en hebben tot op de dag van vandaag veel profijt van de PMA Methode.

Roddelen verbind, schept een band

En tja, je hoeft niet na te denken over je eigen 'onderwerpen' in je leven. Ik kwam er achter dat mensen die roddelen of hoe ze het zelf ook wel noemen het uiten van 'hun mening' zelf nog onzekerder zijn dan bijvoorbeeld ik die daar last van had. 

Laten we zeggen dat ik in een omgeving leef waar ik dat goed kon onderzoeken

Maar eerst was het voor mij duidelijk dat ik die zelfvertrouwen blokkade, die spijker in de band eruit moest trekken om verder te gaan om in de schoenen te kunnen staan van de roddeltantes (met een verloren roddeloom) in mijn omgeving. Daarom is het fijn om met de PMA vraagmethode naar de schoolbanken van toen terug te gaan en die kwelgeesten genaamd 'Yvonne, Audry en Linda' uit mijn bad cluster te trekken. 

Binnen PMA praten we over clusters; waarin de fijne tot minder fijne herinneringen liggen opgeslagen en bad clusters; waar de paniek en pijn momenten liggen vastgelegd. Totaal verkeerd gecodeerd een gearchiveerd. Het enige wat je onderbewustzijn namelijk doet in alles wat je met je zintuigen (horen, zien, ruiken, proeven, tasten en voelen) wordt waar genomen is coderen en archiveren. In zo'n bad cluster is dat mis gegaan!

In mijn situatie gaat het over pesten en zullen we het er snel over eens zijn: dat is een behoorlijke heavy bad cluster, met een gevoelswaarde wat zijn weerga niet kent. Plat gezegd gewoon KUT!

 

Zeker als je er aan herinnerd wordt voel je weer die pijn

Ik geloof dat je door het universum, kosmos en voor de gelovigen onder ons God; die onderwerpen keer op keer krijgt gepresenteerd waar je wat mee moet doen. En het gekke, ik kreeg het letterlijk aan mijn deur. Dat doet pijn, zeker als je een pestverleden hebt. Je voelt je weer even 14 jaar wandelend over het schoolplein naar de deur. Terwijl je uit de klas - jouw klas - de fluitconcerten al hoort. Je naam hoort roepen, met oerwoudgeluiden en hard gelach. 

Dan krimp je in één en de tranen wellen op in je ogen

Mijn bad cluster werd weer opgeschut toen er letterlijk me werd verteld dat 'die-en-die' met niet zo vriendelijke woorden over mij en mijn gezin had gehad (zachtjes uitgedrukt). Terwijl ik weet dat de persoon die het me vertelde van het ergste soort is. De verwarrende pijn vertelde me daar eens en voor altijd korte metten mee te maken en met de PMA Methode me te verlossen van dat moment op het schoolplein. 

Wonderbaarlijk

Daarna stelde het me in staat om voorbij de reactie van alle huidige roddeltantes te gaan. Als je pijn hebt; is dat gewoonweg onmogelijk! Doordat het schoolplein moment door de PMA Methode in mijn onderbewustzijn goed was verwerkt, ontstond daar ruimte voor.

Het maakte me verdrietig

Niet alleen de 'Yvonne, Audry en Linda' uit mijn verleden - de ogenschijnlijke stoere, zelfverzekerde meiden met grote bekken - maar ook de 'Yvonne, Audry en Linda' uit mijn nu kampen met een enorm gebrek aan zelfvertrouwen. 

Laten we duidelijk zijn; als je zelfvertrouwen hebt, heb je het niet nodig om over mensen te hebben. Dan bespreek je ideeën, plannen en voor de filosofen onder ons reflecteer je er samen op los. 

Ik was dus met de ergste in haar soort in contact geweest.

Eigenlijk iemand, net zoals de rest van die roddeltantes, die het niet nodig heeft om slecht te beppen. Iedereen heeft mooie eigenschappen. Alleen hun eigen zelfvertrouwen blokkades drukken die eigenschappen weg, omdat de pijn uit die blokkades ondragelijk is. 

Vaak als je dan herinnerd wordt aan je eigen blokkade is het 'prettig' om over de Goede Tijden Slechte Tijden van een ander te hebben.

Ik ontdekte een cadeau in de situatie

Mededankzij door deze ervaring voelde ik des te meer de ambitie om vrouwen te inspireren, te begeleiden en te bevrijden van hun zelfvertrouwen blokkades. Zodat zij met zelfvertrouwen, innerlijke rust, in harmonie en goede gezondheid hun mooie leven leven met dankbaarheid, voldoening en levenslust. 

Ja ook voor de vrouwen die gepest hebben, nu pesten en roddelen

In de zelfvertrouwen blokkade zit de bevrijding, voor iedereen. Dat moment om te transformeren naar een persoon die haar goede eigenschappen kan inzetten omdat mooie leven te leven, zit als een cadeau verstopt in die zelfvertouwen blokkade!

Ben je geïnspireerd door mijn blog of weet je iemand die hier wat aan heeft? Deel mijn blog dan met liefde, zodat jouw persoon ook kan werken aan het afbreken van zijn of haar zelfvertrouwen blokkades.

Hef jouw zelfvertrouwen blokkades op met de PMA Methode 

De PMA Methode is een bewezen effectieve vraag techniek die jou zonder omwegen en ellelange sessies helpt!

Gegarandeerd zonder terugval

Zelfvertrouwen Weggever.png

Ben je klaar voor een bewuste verandering?

Ben jij ook zo vreselijk klaar met dat gebrek aan zelfvertrouwen? 

Ik help je zelfverzekerd aan meer zelfvertrouwen. Het fundament voor een gelukkig leven in harmonie.

Dit geldt ook voor jou ... Ik heb daar 100% vertrouwen in!

Daarom heb ik voor jou een GRATIS training 'In 3 stappen weg met die zelfvertrouwen blokkades' gemaakt. Zodat je vandaag nog aan de slag kan.