HoofdBanner Esther Roest.png

 ONLINE SPREEKUUR 

  Esther Roest  

  Is een Zelfvertrouwen Expert die werkt met de PMA Methode  

De PMA Methode is een bewezen effectieve vraagtechniek dat zonder omwegen en ellenlange sessies jou afhelpt van jouw zelfvertrouwen blokkades!

  Gegarandeerd zonder terugval  

Zelfvertrouwen Expert

Esther Roest

Logo Content Factory.png

 Laat me je helpen om van je zelfvertrouwen blokkades af te komen 

Mijn top aanbod.png

Van overleven naar leven

Dat geldt ook voor jou!

De kracht van de PMA Methode is het herkennen van de triggers van jouw zelfvertrouwen blokkades.  Het daarna effectief aanpakken van de veroorzakers, om daarna de blokkade af te breken, waardoor jij kan transformeren.

Je leert door de PMA Methode niet langer meer omgaan met de gevolgen. Iets wat je wellicht al jaren doet en jij daardoor in de schaduw staat van jezelf.

 

Met de PMA Methode leer je dus afrekenen met die lastige stoorzenders uit het verleden. Stoorzenders die je tot op de dag van vandaag je tegenhouden om die dingen te doen wat je zo graag wilt.

Door middel van de effectieve PMA vraagtechniek leer je niet alleen begrijpen waar je zelfvertrouwen blokkade vandaan komt, maar ook je gedrag, je overtuigingen, jouw onverklaarbare lichamelijke klachten, je remmingen etc. 

 

Deze bewustwording van acceptatie leidt tot een directe en positieve verandering in het gedrag en in het gevoel. Het mooie is dat de gedragsveranderingen die ontstaan blijvend zijn.

Innerlijke rust, meer energie. Af van die belemmerende piekerfabriek. Geen hoofdpijn meer en verlost van angst!

Zelfvertrouwen This is me.png

Zelfvertrouwen Expert

Ik ben Esther Roest en ik noem mezelf zelfvertrouwen expert. Ik weet wat het is om keer op keer tegen die zelfde blokkades aan te botsen. Machteloos te staan. Het wel te willen, maar het niet te doen. Of juist ja te zeggen, terwijl het binnen in mij schreeuwde het niet te doen. 

Heb stapels met zelfhulpboeken verslonden. Succes trainingen gevolgd. EMDR, Hypnose, NLP gehad. Maar wat mijn laatste therapeut deed was zo verrassend dat ik op onderzoek uitging wat bij haar natuurlijke gave paste.

Zij had een talent om af te reizen naar de kern van die blokkade om daar feilloos de spijker uit de inmiddels teveel geplakte band te halen.

Ik ontdekte de PMA Methode die het bewuste - in complete harmonie- weer met het onderbewuste laat samenwerken. Precies wat mijn therapeut ook bij mij deed. En ik vond INNERLIJKE RUST!

Progressive Mental Alignment (PMA)

Zelfvertrouwen cactus.png

Niet langer worden de symptomen bestreden

Ik was klaar met die lapmiddeltjes. Het leren omgaan met al mijn onmogelijkheden. Me in bochten manoeuvreren. Niet mezelf kunnen zijn. Altijd op mijn hoede. Het was keer op keer omgaan met de gevolgen van oorzaken die mij waren overkomen. 

Van toen ... lang gelee!

En tja ... Wat mij was overkomen waren flinke zelfvertrouwen blokkades, die zijn effect hadden op de loop van mijn leven. Op de overtuigingen die ik had. De mensen die ik aantrok. De keuzes die ik maakte. Het zelfvertrouwen wat ik had … Of liever gezegd niet had.

Één voor één wezen die zelfvertrouwen blokkades naar situaties in mijn jonge jeugd (0-13 jaar). Naar niet verwerkte situaties.

 

Het mooie aan de PMA Methode is dat het me duidelijk werd dat tijdens het ontstaan van die zelfvertrouwen blokkades. De paniek situatie! Mijn onderbewuste de situatie niet goed had kunnen verwerken. 

Weet je ... Het enige wat je onderbewuste doet in situaties (goed en slecht) is coderen en archiveren. Om het in vergelijkbare situaties het als vergelijkingsmateriaal te presenteren. In zo'n CRISIS situatie, zo'n moment dat je spieren verkrampen, je hartslag wordt opgevoerd en in je maag een knoop verschijnt. Het moment dat voelt als een nachtmerrie en je oog in oog staat met datgene dat je pijn doet, ontstaat in het verwerkingsproces van je onderbewuste kortsluiting.

 

En van die kortsluiting heb je last. Metaal, maar ook fysiek!

De PMA Methode heeft als enige in de wereld een effectieve vraagtechniek dat ervoor zorgt dat de negatieve oorzaak wordt weggenomen. Met als resultaat dat jij als mens kan groeien, binnen jouw bandbreedte en jouw mogelijkheden.

De PMA Methode heeft ook bewezen dat onverklaarbare klachten zoals hoofdpijn, migraine, rugpijn, nekpijn, pijn in de schouders, maag- of darmklachten, gewrichtspijnen, pijn op de borst, misselijkheid, tintelingen in handen of voeten, duizeligheid enz. verdwijnen. 

Ook benieuwd wat de PMA Methode voor jou kan betekenen?

Zelfvertrouwen Weggever.png

Maak hier een afspraak

Zoom is mijn spreekruimte waar ik je graag ontvang. Het grote voordeel is dat jij de deur niet uit hoeft, gewoon in je vertrouwde omgeving met mij spreekt en dat ik je kan helpen alsof ik fysiek voor je neus zit. 

Zullen we samen ontdekken wie jij werkelijk diep van binnen bent? Die persoon achter die zelfvertrouwen blokkade.

Al naar één sessie zal je een verschil ervaren, maar de meeste mensen kiezen toch voor meerdere sessies. Het fijne is dat ik je de PMA Methode leer zodat jij dit ook kan toepassen op jezelf. 

Bel me voor een adviesgesprek om een gevoel te krijgen of de PMA methode jou kan helpen in het afbreken van je zelfvertrouwen blokkades!

t 06 24 63 64 28 

Boek hier jouw afspraak!

Omdat de PMA Methode ook ingezet kan worden als een zelfhulp methode, heb ik rondom het thema Zelfvertrouwen een online programma voor jou gemaakt. Ga jij liever zelf aan de slag?

Esther Roest

Nieuw-Vennep

t 06 24636428

e info@estherroest.nl