top of page

Als ondernemer ben je een beetje een gekkie, toch? Herkenbaar?

Deze week volgde ik een webinar. Over het algemeen zorgt een webinar ervoor dat ik mijn kennis up-to-date houd. Sommige webinars prikkelen mijn creativiteit, anderen zetten mij aan het denken, en weer anderen bevestigen mijn gedachten. Soms slechts met één woord of zin!


Zo ook deze keer.


In dit webinar werd terecht gezegd dat je als ondernemer een beetje een gekkie bent. Je wordt toch anders benaderd als je 'werkt'! Iedereen in het webinar kon zich volmondig daarmee identificeren. Ik ook! Mensen die geen ondernemer zijn, weten niet goed hoe ze moeten reageren als je niet 'werkt.' Dat merk ik regelmatig.


Wat in vredesnaam zeg je dan? 'Werk ze'? 'Heb je lekker gewerkt'? Of uit mijn Brabantse tijd: 'Hoe laat ben jij afgewerkt?' Trouwens, een no-go hier in het Wilde Westen!


Eigenlijk klopt het wel een klein beetje ... maar meer in de context dat ik mijn werk, opdrachten, klussen, of hoe je het ook wilt noemen, zie als een hobby. Een beetje dat gevoel geeft mijn werk als Virtual Assistant mij; 'een dag niet gewerkt is een dag niet geleefd.' Natuurlijk met een dikke knipoog.


Maaarrrrr ....


Het kan natuurlijk ook spannend zijn voor anderen. Je bent zelfstandig; als je goed ziek bent, zijn er geen inkomsten, het geldt ook voor als je op vakantie bent. Hoe zit het met pensioen? Als de economie als een kaartenhuis in elkaar stort, wat dan?


Sommigen maken zich zorgen, anderen wachten erop dat de schuldsanering, bij wijze van spreken, je huis komt leeghalen.


Maar gaat het er niet om, voor ondernemers en niet-ondernemers, dat je doet wat je leuk vindt?


Ik ga elke dag met plezier naar mijn 'werk.' De trap op, geen file, soms een verdwaalde theedoek of sok, leuke gesprekken met mijn opdrachten! Dit mondt zich uit in superveel afwisseling. In mijn geval van bodemenergie naar Galactische energie, holistische dermatologie, stoel-yoga, naar de wijsheid van Ayurveda, naar mijn laatste pareltje Vrouwenkracht.


Het is eigenlijk een soort componeren.


De meeste mensen weten niet dat ik eigenlijk verzot ben op stokoude muziek. Inderdaad uit het jaar kruik en zelfs vroeger. Chopin, Rachmaninov, Tjaikovski … wiekovski? De beste composities komen uit mijn vingers als ik deze oudjes in mijn oren heb aan staan.


Mijn vingers gaan als in een soort pianovirtuoze over het toetsenbord. Mijn ergonomische muis klikt gezellig op de maat, en mijn beeldscherm kijkt mij lief terug met mooie teksten, websites, e-books of wat ik ook aan het maken ben.


Doe jij wat je leuk vindt?


Ik dus wel, en dan ben ik maar een gekkie. Maar wel een trotse gekkie! Met veel noten op mijn zang.


Als je wil weten wat ik voor jou kan componeren?


Ik ben gespecialiseerd in websites maken. Met name, Kajabi hét platform om je online programma's, trainingen, workshops etc. te huisvesten. Ik help je met het ontwerpen, (re-)branden, bouwen van de online-leeromgeving, maken van de digitale werkboeken, e-books of ander materiaal. Het inrichten van onlinebetalingen, mailmarketing, opmaken van nieuwsbrieven, sales- en landingspagina's schrijven en publiceren. Het maken van weggevers, publiceren van blogs, vlogs en youtube video's en nog veel meer (automations, funnels, social media etc.)! Indien van toepassing allemaal saai, maar broodnodig SEO-Proof.


Bovenal vind ik het leuk om voor jou je sparringpartner te zijn! Je even te kietelen, je uit te dagen en samen te werken naar een top onderneming.


Geen Kajabi of online-programma? Maar wel een website (nodig)? Ik kan ook overweg met het platform WiX. Hier heb ik ook wat pareltjes aan websites gecomponeerd! Neem maar eens een kijkje op mijn homepage en mijn portfolio. Notitie voor mijzelf; even weer updaten.


Overtuigd?

Je kunt heel makkelijk contact met mij opnemen via mijn telefoonnummer: 06 24 63 64 28 of mail mij naar info@estherroest.nl maarrr ... via Calendly kun je in een paar klikken een afspraak met mij plannen: Klik HIER om dat te doen.


Drinken we binnenkort (online) een kopje koffie of thee samen? Leuk en interessant!

18 views0 comments

Commentaires


bottom of page