top of page

Ik ben van natuurlijk, maar kleurrijk ondernemen!

Tijdens mijn heerlijke vakantie in Oostenrijk, omringd door de prachtige natuur vol groene tinten, ontdek ik steeds meer kleur om me heen. Felgekleurde bloemen sieren het landschap, vlinders fladderen met prachtige kleuren en de blauwe lucht straalt met het zachte zonlicht dat de warmte op een aangename manier verspreidt. Te midden van deze kleurrijke schoonheid realiseer ik me dat ondernemen ook draait om het toevoegen van kleur aan ons leven. En dat is precies waar mijn passie en specialisatie als ondernemer liggen.

Schrijven zit diep verankerd in mijn wezen. Als kind kreeg ik ooit een dagboek cadeau en vanaf de eerste letters die ik op het papier zette, was ik verkocht. Die liefde voor schrijven is nooit weggegaan en heeft mij gevormd tot wie ik nu ben. Maar dat is niet het enige wat mij drijft. Ik houd me ook graag bezig met de meer technische aspecten van het ondernemen, zoals het ordenen van websites. Het verbaast me hoeveel chaotische websites ik tegenkom en ik geniet ervan om ze te transformeren tot gestroomlijnde, professionele platforms.


Maar mijn expertise reikt verder dan alleen websites. Ik ben gefascineerd door nerdy zaken zoals het inrichten van online programma's, trainingen en workshops, het opzetten van effectieve funnels, automatiseringssystemen en e-mailmarketing. Al deze elementen dragen bij aan het succesvol runnen van een online bedrijf en ik vind het een uitdaging om ondernemers te helpen hiermee om te gaan.


Jouw frustratie is mijn specialisatie

Een van de meest waardevolle tools die ik ontdekt heb in mijn ondernemersreis is Kajabi. Kajabi is een alles-in-één platform dat alles biedt wat je nodig hebt voor jouw online bedrijf. Van je website en marketing tot e-mailcampagnes en een leeromgeving, Kajabi heeft het allemaal. Hoewel het prijskaartje van Kajabi op het eerste gezicht wat hoger lijkt dan andere opties, is het de investering meer dan waard. De tijdsbesparing en de bundeling van functionaliteiten maken het uiteindelijk een kostenefficiënte oplossing.

Mijn ruim tweejarige ervaring met Kajabi heeft mij overtuigd van de kracht en effectiviteit van dit platform. Ik ben er helemaal weg van en zou het iedere ondernemer aanraden die online succes wil behalen. Als jij, als ondernemer, worstelt met technische aspecten van je bedrijf, zoals het opzetten van een professionele online aanwezigheid en het inrichten van een leeromgeving, dan kan Kajabi een uitkomst zijn voor jou.

Benieuwd naar hoe ik jou kan ondersteunen bij het kleurrijker maken van jouw onderneming? Laten we na mijn terugkeer van vakantie, op 14 augustus 2023, een virtuele kop koffie of thee drinken. Je kunt mij bereiken via e-mail op info@estherroest.nl of stuur me een appje op 06-24 63 64 28. Samen kunnen we bespreken hoe mijn specialisatie jouw frustraties kan verzachten en jouw onderneming kan laten bloeien in een natuurlijke flow vol kleurrijke mogelijkheden.

Ik geloof dat ondernemen niet alleen draait om zakelijk succes, maar ook om persoonlijke groei en plezier. Mijn missie is om jou als ondernemer te helpen in je kracht te staan, je passie te volgen en te genieten van de reis die ondernemen heet. Laat mij je gids zijn in de wereld van kleurrijk ondernemen, waarin technische uitdagingen worden omgezet in kansen en waar jij kunt stralen als de kleurrijke bloemen in de Oostenrijkse natuur. Dus laten we samen jouw ondernemersreis kleurrijker maken. Ik kijk ernaar uit om je te ontmoeten en te ontdekken hoe we jouw onderneming naar nieuwe hoogten kunnen brengen. Tot snel!


Kleurrijke groetjes van Esther uit Oostenrijk

19 views0 comments

Comments


bottom of page