top of page

Kajabi en Canva als mijn TOOLS in de online jungle

In de wereld van online ondernemerschap is het cruciaal om een aantrekkelijke en effectieve website te hebben. Een website die niet alleen informatief is, maar ook visueel aantrekkelijk en pakkend is, kan het verschil maken tussen een bezoeker die blijft en converteert, of een bezoeker die snel wegklikt. Als Virtual Assistant (VA) is het mijn taak om mijn cliënten te helpen bij het creëren en onderhouden van websites die indruk maken op hun doelgroep. Eén van mijn geheime wapens in dit proces is het combineren van Canva en Kajabi, twee krachtige tools waarmee ik de website-ervaring van mijn cliënten naar een hoger niveau kan tillen.

Canva: De Creatieve Powerhouse

Canva is een online grafisch ontwerpprogramma dat de creativiteit van iedereen kan ontketenen, zelfs als je geen professionele ontwerper bent. Het platform biedt een breed scala aan sjablonen, afbeeldingen, illustraties en tekststijlen waarmee je in een handomdraai professioneel ogende grafische elementen kunt maken.


Als VA gebruik ik Canva om aantrekkelijke afbeeldingen, banners, logo's en andere visuele elementen te ontwerpen die naadloos aansluiten bij het merk en de boodschap van mijn cliënten.

Hier zijn enkele manieren waarop ik Canva gebruik:

  1. Branding en huisstijl: Ik maak en bewerk logo's, kleurenschema's en lettertypen om ervoor te zorgen dat de website er consistent en professioneel uitziet.

  2. Sociale media-graphics: Ik ontwerp afbeeldingen voor sociale media-posts en -advertenties om het bereik van mijn cliënten te vergroten en hun merk te versterken.

  3. Infographics: Ik gebruik Canva om informatieve en aantrekkelijke infographics te maken die complexe informatie op een begrijpelijke manier presenteren.

  4. Aanmeldingsformulieren en call-to-action-knoppen: Ik creëer aantrekkelijke aanmeldingsformulieren en knoppen die bezoekers aansporen tot actie.

  5. Blogafbeeldingen en headers: Ik maak pakkende afbeeldingen en headers voor blogberichten om de leeservaring te verbeteren en de inhoud aantrekkelijker te maken.

Kajabi: Het All-in-One Platform voor Online Ondernemers

Kajabi is een alles-in-één platform dat speciaal is ontworpen voor online ondernemers. Het stelt mijn cliënten in staat om hun websites, online cursussen, e-mailmarketing, lidmaatschapsportalen en meer op één plek te beheren. Als VA maak ik gebruik van de vele functies van Kajabi om een naadloze en boeiende gebruikerservaring te creëren. Hier zijn enkele manieren waarop ik Kajabi gebruik:

  1. Website-ontwerp: Ik bouw en optimaliseer de websites van mijn cliënten op Kajabi, waarbij ik Canva-ontwerpen integreer voor een aantrekkelijke uitstraling.

  2. Lidmaatschapsportalen: Ik help bij het opzetten van lidmaatschapsportalen waarin cliënten exclusieve content kunnen aanbieden aan hun betalende leden.

  3. E-mailmarketing: Ik ontwerp en automatiseer e-mailcampagnes om de betrokkenheid van de doelgroep te vergroten en conversies te stimuleren.

  4. Online cursussen: Ik assisteer bij het maken en beheren van online cursussen, waarbij ik Canva-afbeeldingen gebruik om cursusmateriaal aantrekkelijker te maken.

  5. Verkooppagina's en landingspagina's: Ik bouw verleidelijke verkooppagina's en landingspagina's die potentiële klanten overtuigen om actie te ondernemen.

I love Canva en Kajabi

Het samenvoegen van Canva en Kajabi is een winnende strategie om websites mooier en pakkender te maken. Canva biedt de creatieve flexibiliteit om visueel aantrekkelijke elementen te ontwerpen, terwijl Kajabi de technische infrastructuur biedt om deze elementen naadloos in de website te integreren.


Ik ben je Jane in de online jungle Als Virtual Assistant draait het erom de beste tools en strategieën te gebruiken om mijn cliënten te helpen opvallen in de online jungle. Met Canva en Kajabi aan mijn zijde ben ik in staat om websites te creëren die niet alleen mooi zijn, maar ook indruk maken en resultaten opleveren. Het is een krachtige combinatie die de online aanwezigheid van mijn cliënten naar een hoger niveau tilt.


Benieuwd hoe ik jou kan helpen?

Plan HIER je afspraak. Samen drinken we online een kopje koffie of thee en kijken naar de mogelijkheden om jouw Kajabi website tot een succes te krijgen.


Liever direct contact, bellen kan ook: 06 24 63 64 28!

21 views0 comments

Comments


bottom of page