top of page

Schitteren op je Homepage doe je zo: Hoe jij jouw website bezoekers laat klikken naar jouw dienst

Jouw Kajabi-website gaat veel verder dan alleen de plek waar jij jouw online trainingen, programma's of workshops aanbiedt. Het is eigenlijk een warm welkom voor zowel jouw bestaande als nieuwe klanten.


Je homepage is jouw receptie

Denk aan jouw homepage als de digitale receptie, een plek waar direct helder wordt wat jij te bieden hebt. Het is als een begroeting die zegt: "Welkom! Je bent hier op de juiste plek. Laat me je de weg wijzen naar wat jij nodig hebt, want ik heb het allemaal voor je!"


De homepage fungeert als het fundament van jouw website, een plek die overtuigt zonder enige twijfel achter te laten. Hier is geen ruimte voor verwarring! Het is jouw virtuele ontvangsthal, waar bezoekers met open armen worden ontvangen en in één oogopslag zien wat je te bieden hebt.


Leid bezoekers naar jouw online succes

Geen verwarrende doolhoven, maar een duidelijke structuur. Geen vragen, maar helderheid. Geen aarzeling, maar opwinding om verder te ontdekken. Zo hoort jouw homepage te zijn, als een gestructureerde gids die hen leidt naar wat ze zoeken: jouw online programma, training, workshop, seminar, webinar, enzovoort. Vanaf hier zal ik alleen nog maar verwijzen naar 'jouw online programma', maar besef dat al jouw online leermiddelen hieronder vallen.


Dus laten we afscheid nemen van verwarrende webervaringen waarbij je je afvraagt: "Wat gebeurt hier? Waar vind ik wat ik zoek?" Jouw website, jouw homepage, moet als een magneet werken dankzij de heldere structuur en bezoekers aantrekken, zodat ze niet kunnen wachten om verder te klikken.


Wanneer jouw website niet helder is, ontstaat er ruimte voor twijfel en vervliegen potentiële klanten als lucht. Ze zullen wegglippen zonder een aankoop te doen of die waardevolle afspraak te maken.


Het beroemde duwtje in de rug

Het is belangrijk om te begrijpen dat niet iedereen meteen tot aankoop zal overgaan of direct een afspraak zal maken. Sommigen hebben misschien nog een duwtje in de rug nodig om later terug te keren als trouwe klant. Hoe kun je hun interesse vasthouden? Mijn antwoord is: door e-mailadressen te verzamelen! En ik verzeker je, ik zal je precies laten zien hoe je dat moet aanpakken.


Navigeer je homepage als een pro: van digitale receptie tot online succes!

Samen gaan we een homepage creëren met één duidelijk doel voor ogen: Kajabi voor jou laten werken en jouw online programma, boordevol jouw expertise, succesvol verkopen!

Laten we ons inleven in de gedachten van jouw bezoekers, want er zijn vijf brandende vragen die in hun hoofd spelen:

1. Wat is dit?

2. Wat onderscheidt dit?

3. Wat is hier aanwezig?

4. Wat zijn de mogelijkheden hier?

5. Waar kan ik klikken?


Wanneer deze vragen zijn beantwoord, zul je niet alleen indruk maken en nieuwsgierigheid opwekken, maar je zult ook actie uitlokken, namelijk het aanschaffen van jouw online programma.


Pak die digitale koffie en laat je homepage schitteren! Samen creëren we een online ontvangsthal die klanten niet kunnen weerstaan.

Schitter op je homepage

Dit is het moment om te schitteren, nieuwsgierigheid te wekken en actie te stimuleren. Samen gaan we jouw homepage transformeren tot een meesterwerk, met als ultieme beloning: de verkoop van jouw online programma.


Een lekker bakje koffie of thee?

En vergeet niet, digitaal staat de koffie en/of thee altijd voor je klaar. Ik sta klaar om je te helpen jouw Kajabi homepage en website tot een succes te maken. Neem contact met me op via (+31) 6 24 63 64 28 of stuur een e-mail naar info@estherroest.nl Je kunt ook een afspraak inplannen via https://calendly.com/esther-roest75/kennismakingsgesprek-va?month=2023-09!

24 views0 comments

Comments


bottom of page