top of page

Van wasknijperbouwer tot Virtual Assistant: Wees de Leeuw(in) van je Leven

Vanuit een schattig boshuisje in Beekbergen wens ik jullie allemaal een mooi, kleurrijk en bovenal gezond 2023!


Zo’n nieuwjaar is voor mij altijd een tijd van reflectie, over wat is geweest, maar vooral over waar ik nu sta.


Even voorstellen…


En dan denk ik, met dat nieuwe jaar, dat het hoog tijd is om mezelf eens voor te stellen. Een aantal mensen zal mij kennen, anderen juist niet. Eigenlijk ben ik al stiekem 10 jaar aan het ondernemen. Een soort knipperlichtrelatie van aan en uit. Maar begin vorig jaar heb ik de keuze gemaakt om volledig los te gaan als Virtual Assistant en niet langer voor een baas te werken.


Confession!


Dat het zo lang duurde, heeft te maken met zelfvertrouwen. Juist een gebrek daaraan! Zelfvertrouwen dat ik bij de geboorte van nature had, maar door de beroemde omstandigheden van me af is gegleden, tot ik op een punt in mijn leven was gekomen dat ik dacht dat ik alleen geschikt was om wasknijpers in elkaar te zetten.


Veel had ik niet… dacht ik!


Met een hakken-over-de-sloot LBO-min-20-graden-diploma, een nogal broze gezondheid, geen stabiele thuisbasis, een niet al te best pestverleden, gemixt met een grote angst om mij te uiten in woord en geschrift, stond ik als jong meisje voor een keuze. Een jaar of 16 was ik… met grote angst (had straatvrees) kocht ik mijn eerste zelfhulpboek (velen zullen volgen). De exacte titel weet ik niet meer, maar het kwam neer op 'hoe kom ik van mijn verlegenheid af?' Dat boekje leerde me assertief te worden. In mijn bed, voor de spiegel oefende ik uren om inderdaad assertief te worden.


En dat was het begin.


Met vallen en opstaan voelde ik groei en dat ik dus de sleutel in handen had om mijn dromen waar te maken. Eigenlijk was het voor mij geen sleutel, maar een pen, daarna de oude typemachine van mijn vader, gevolgd door mijn lieftallige pc’s.


Als meisje hield ik van schrijven en illustreren. Ook al had ik grote problemen met dees en tees, het stopte mij niet! Schriften tekende en schreef ik vol. Niet alleen aan mijn beste vriendin Mireille (een A4-tje was gewoonweg te weinig), ook dagboeken en schriften vol schreef ik met mijn (levens-)verhalen.


Omdat ik een autodidact ben, leerde ik mezelf correct Nederlands te schrijven. Door het terugkerende gebrek aan zelfvertrouwen moest ik wel. Ik durfde op een gegeven moment niet meer te schrijven. Nota bene datgene waar ik zoveel van houd.


Met succes!


Ik volgde interessante copywriting & storytelling trainingen. Mijn gevoel voor design kan ik uiten in Canva en mijn nerdkant komt heerlijk tot uiting in het maken van websites in Kajabi, Wix en een beetje WordPress. En ik ben trots! Van wasknijperbouwer (heb nog nooit een wasknijper gemaakt) tot een vrouw met een eigen bedrijf waarin ik elke dag geniet van het gebruikmaken van mijn talenten!


Life begins when fear ends!Hoe vaak ik niet als die gnoe (of wat het ook is) de leeuw in de ogen heb gekeken? Ik kwam erachter dat ik zelf de leeuwin ben en dat is mijn boodschap aan iedereen.


Wees de leeuw. Wees de leeuwin!


Wees de storyteller, copywriter van je eigen leven. Je hebt namelijk zelf de pen in handen om je leven te (her-)schrijven. De essentie van je verleden in een ander perspectief te bekijken. Hoe kak het leven is geweest, ik weet daar alles van.


De shit uit je verleden is de mest van je toekomst.


Alleen…


💩 Kijk je naar de shit of kijk je naar de vruchtbare grond?

🌹 Zie je doornen aan de roos of zie je de mooie roos?

🌈 Denk je aan de regen of aan de zon als je een regenboog ziet?


Maar ook…


🚪 Zie je alleen de frustratie of zie je de deur als je tegen een muur aanloopt?

💞 Wil je alleen blijven aanmodderen of schakel je hulp in?


Lieve mensen, ik wens jullie akkers vol vruchtbare grond, mooie bossen met rozen, regenbogen vol kleur, deuren die je kunt nemen of kunt creëren en de hulp die er voor jou is.


Ook dit jaar ga ik vol passie en liefde voor mijn opdrachten aan de slag!


Denk je… nou, die Esther is de persoon die mij wel eens kan helpen als Virtual Assistant!


Dat kan, plan een afspraak met mij in door hier te klikken.


⭐ Ik ben gespecialiseerd in websites maken, met name Kajabi, hét platform om je online programma's, trainingen, workshops, etc. te huisvesten (van rouwen tot kippenhouwen hoorde ik ooit).


⭐ Ik help je met het ontwerpen, (re-)branden, bouwen van de online-leeromgeving, maken van de digitale werkboeken, e-books of ander materiaal.


⭐ Het inrichten van onlinebetalingen, mailmarketing, opmaken van nieuwsbrieven, sales- en landingspagina's schrijven en publiceren.


⭐ Het maken van weggevers, publiceren van blogs, vlogs en YouTube video's en nog veel meer (automations, funnels, social media, etc.)!


⭐ Indien van toepassing allemaal saai, maar broodnodig SEO-proof.


⭐ Bovenal vind ik het leuk om voor jou je sparringpartner te zijn! Je even te kietelen, je uit te dagen en samen te werken naar een top onderneming.


Geen Kajabi of online-programma? Maar wel een website (nodig)?


Ik kan ook overweg met het platform WiX. Hier heb ik ook wat pareltjes aan websites gecomponeerd! Neem maar eens een kijkje op mijn homepage en mijn portfolio.


Overtuigd?


Je kunt heel makkelijk contact met mij opnemen via mijn telefoonnummer: 06 24 63 64 28 of mail mij naar info@estherroest.nl 


maarrr...


Via Calendly kun je in een paar klikken een afspraak met mij plannen: Klik HIER om dat te doen.


Drinken we binnenkort (online) een kopje koffie of thee samen?


Leuk en interessant!

26 views0 comments

Comments


bottom of page