top of page

Waarom ik zo blij word van werken als Virtual Assistant

Als Virtual Assistant (VA) geniet ik van een boeiende en veelzijdige carrière. Mijn focus ligt voornamelijk op het ondersteunen van spirituele ondernemers, maar ik werk ook voor een Ontwerp- en adviesbureau in Bodemenergie en Aquathermie.


Als VA ben ik gespecialiseerd in online-programma's en maak ik gebruik van diverse tools, zoals Kajabi en WiX. Daar komt veel bij kijken, want voor het delen van digitale inhoud edit ik video's, creëer ik social media content, ontwerp ik huisstijlen en logo's, schrijf ik waardevolle teksten en maak ik effectieve landingspagina's.


Jouw frustratie is mijn specialisatie

Mijn grootste kracht ligt echter in het begrijpen van de frustraties van mijn klanten en het bieden van de perfecte oplossing. In dit blog wil ik graag delen waarom werken als een VA zo leuk is en waarom ik mijn werk met passie en enthousiasme doe.

  1. De Betekenisvolle Impact: Werken als VA stelt me in staat om anderen te helpen bij het realiseren van hun dromen en doelen. Als ik werk met spirituele ondernemers, kan ik een belangrijke rol spelen in het bevorderen van positieve veranderingen in de wereld. Ik ben in staat om hun visie te ondersteunen door te helpen bij het creëren van waardevolle inhoud, het ontwerpen van aantrekkelijke merkidentiteiten en het optimaliseren van online-programma's. Het gevoel van voldoening dat voortkomt uit het zien van mijn klanten groeien en succes behalen, is werkelijk onbetaalbaar.

  2. De Diversiteit van Werkzaamheden: Als VA is geen enkele dag hetzelfde. Daar geniet ik echt van. Ik werk met verschillende klanten, elk met hun eigen behoeften en doelstellingen. De afwisseling in projecten houdt me scherp en geïnspireerd. Of het nu gaat om het bewerken van video's, het schrijven van pakkende teksten, het ontwerpen van een logo of het opzetten van een effectieve landingspagina, ik krijg de kans om mijn vaardigheden en creativiteit in verschillende gebieden toe te passen. Deze diversiteit zorgt ervoor dat ik elke dag met enthousiasme aan het werk ga.

  3. De Kracht van Online-Tools: Als VA maak ik gebruik van verschillende online-tools en platforms om mijn werk efficiënter en effectiever te maken. Een van mijn favoriete tools is Kajabi, een alles-in-één platform voor het delen van digitale inhoud. Met Kajabi kan ik eenvoudig online-programma's creëren en beheren, cursusmaterialen organiseren en marketingcampagnes opzetten. Het stelt me in staat om mijn klanten te helpen bij het opbouwen van een succesvolle online aanwezigheid en het leveren van waardevolle content aan hun doelgroep.

  4. Het Creatieve Proces: Het werken als VA stelt me in staat om betrokken te zijn bij het creatieve proces van mijn klanten. Samen brainstormen, ideeën uitwisselen en het ontwikkelen van unieke concepten is een geweldig aspect van mijn werk. Of het nu gaat om het bedenken van de perfecte social media strategie of het creëren van een boeiende landingspagina, ik geniet ervan om samen met mijn klanten hun visie tot leven te brengen. Het gevoel van samenwerking en het zien van het eindresultaat is inspirerend en motiverend.

Conclusie: Werken als Virtual Assistant in de wereld van online-programma's biedt mij de mogelijkheid om een waardevolle impact te hebben op het succes van mijn klanten. Het werken met spirituele ondernemers en andere diverse bedrijven stelt me in staat om mijn expertise te delen en mijn vaardigheden op verschillende gebieden toe te passen.


Mijn specialisatie in het begrijpen van frustraties en het bieden van oplossingen is de sleutel tot mijn voldoening en de groei van mijn klanten. Ik ben gepassioneerd over mijn werk en de vreugde die ik elke dag ervaar als VA is ongeëvenaard. Als jij een spirituele ondernemer bent of behoefte hebt aan ondersteuning in de online-wereld, sta ik klaar om je te helpen jouw doelen te bereiken en samen een succesvolle reis te maken.


Samen een kop koffie of thee drinken; offline of online?

Plan hier heel gemakkelijk een online afspraak met mij in. Liever face-to-face? Dat kan ook. Bij mij op kantoor, bij jou, ergens afspreken? Stuur een mail aan info@estherroest.nl of bel mij op 06 24 63 64 28

56 views0 comments

Comentarios


bottom of page